KADROMUZ

Sevim BORAN - Müdür

1983 yılında Mardin´de doğmuştur. Mesleğe ilk olarak 2004 yılında özel eğitim alanında Hatay ilinde başlamıştır. Siirt ilinde devam ettikten sonra 2010 yılında Mardin ili Kızıltepe ilçesinde Anasınıf öğretmeni olarak atandı. Daha sonrasında 2013 yılında Kardelen Anaokuluna kurucu müdür olarak görevlendirildi. 2014 yılından bu yana aynı okulda asaleten müdür olarak göreve başladı ve görevine devam etmektedir. Gazi Üniversitesi çocuk gelişimi ve okul öncesi öğretmenliği mezunu olan Nurşan DEMİR 2018 Yılında Anadolu Üniversitesi açıköğretim fakültesi Sosyoloji bölümü, 2021 yılında Anadolu Üniversitesi açıköğretim fakültesi Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezun olmuştur. İstanbul Üniversitesi uzaktan eğitim fakültesi siyaset bilimi ve kamu yönetimi, Anadolu Üniversitesi Edebiyat bölümü, Atatürk Üniversitesi Tarih Bölümü ve Artuklu Üniversitesi Eğitim Yönetimi yüksek lisans eğitimlerine devam etmektedir.