Okulumuz okul öncesi öğretmeni Figen KARACA'nın kurucusu olduğu e-Twinning projesi

Arkadaşım Resfebe Benimle Her Yerde & My Friend Resfebe is With Me Everywhere

Arkadaşım Resfebe Benimle Her Yerde & My Friend Resfebe is With Me Everywhere resfebe projesi resim, sesli harfler ve rakamları kullanarak kelime ya da kelime grubunu temsil edecek bir akıl oyunu projesidir. Öğrencilerimiz projeye aktif bir şekilde dâhil olarak eğlenceli öğrenme ortamlarından yararlanacaklardır. Öğrencilerimiz Web2 araçlarını kullanmayı öğrenecekler ve öğrencilerimizin Teknoloji okuryazarlığı gelişecektir. Projemizin ilk aşaması Ekim ayı çalışmalarında öğrenciler Resfebeyi öğrendiler. Resfebe nedir? Sorusuna cevaplar aradılar. Farklı bir düşünme ve öğrenme yöntemi olan resfebe örneklerini incelediler.Hayvanlar resfebe çalışmalarını yaptılar. Boyama sayfalarından yararlanarak boyama yaptılar ve görselleri birleştirerek değişik hayvan türlerini buldular. Çocukların aktif katılım sağladığı ekim ayı çalışmaları çok eğlenceli geçti.

27-12-202127-12-202127-12-202127-12-202127-12-2021